Spoštovani planinci!

Zakon o dohodnini – ZDoh-2 omogoča vsakemu zavezancu za dohodnino, da del svoje dohodnine nameni za splošno koristne namene (142. člen ZDoh-2). V ta namen lahko 0,5 % dohodnine podarite PD Naveza, donacija je brezplačna. Na spletni strani edavki izpolnete obrazec, natisnite ter pošljete na Davčni urad.

PD Naveza se zahvaljuje za donacijo!  UO PD Naveza

 

 

PD Naveza vabi svoje člane na redni Občni zbor društva, ki bo v petek, dne 16. februarja 2018 v prostorih Občine Videm. Vabilo boste prejeli po pošti.

Vabljeni vsi člani PD Naveza!                                                           UO PD Naveza

PD Naveza organizira v soboto dne 27. avgusta 2016 pohod na Mangart (2679 m).

Urnik pohoda: Udeleženci pohoda se zberemo v soboto 27. avgusta ob 5 uri pred občinsko stavbo na Vidmu.

Smer pohoda: Iz Vidma se odpeljemo proti Trbižu, mejnemu prehodu Predel do mangartskega sedla, kjer pot do vrha nadaljujemo po italijanski poti približno 2 uri hoje. Pot fizično ni naporna je kratka, hoja po skalah razen, če ima kdo probleme z višino, obvezna pa je čelada zaradi padanja kamenja.

Oprema: planinski čevlji, oblačila primerna času in vremenu. Hrana in pijača iz nahrbtnika, možnost tudi na koči. OBVEZNA ČELADA - lahko tudi kolesarska ali kakšna druga (nekaj jih bomo poskušali nabaviti mi).

Prispevek udeležencev: 25 € (pri zasedbi 30 udeležencev )

Prijave zbira tajnik Vinko Marko na GSM 031-237-626 do nedelje 21. avgusta oziroma do zasedbe avtobusa.

Število udeležencev je omejeno zato se prijavite pravočasno.

Vodil bo vodnik PZS Danilo Milošič s sovodniki.

Želimo vam veliko lepih užitkov, prijetno druženje ter varen korak.                           UO PD Naveza

PD Naveza vabi svoje člane na redni Občni zbor društva, ki bo v soboto, dne 13. februarja 2016 ob 18. uri v prostorih Občine Videm. Vabilo boste prejeli po pošti.

Vabljeni vsi člani PD Naveza!                                                           UO PD Naveza

PD Naveza vabi v soboto, 21. marca 2015 na pohod na Ivanščico.

Urnik pohoda: Pohodniki se zberemo na parkirišču pri občinski stavbi na Vidmu ob 8.00 uri, od koder se bomo z avtobusom odpeljali v Hrvaški Ivanec in naprej do Prigorca.

Smer pohoda: Iz Prigorca se bomo po gozdu podali po markirani planinski poti čez Konja do vrha Ivanščice. Z vrha je ob jasnem vremenu zelo lep razgled na Alpe, Medvednico, Prekmurje…Po daljšem postanku na koči se vračamo v dolino po isti poti. Pot je lahka, skupne hoje bo 3 - 4 ure.

Oprema: Planinski čevlji, pohodne palice, rokavice, v primeru snega gamaše ter male dereze, oblačila primerna času in vremenu. Hrana in pijača iz nahrbtnika, možnost toplega obroka na koči. Obvezno imejte zraven veljaven osebni dokument, zdravstveno izkaznico ter planinsko izkaznico!

Strošek prevoza: 8 €

Vodii bodo vodniki PZS PD Naveza. Prijave sprejema tajnik Marko Vinko na GSM 031 237 626 do nedelje 15.3.2015 oziroma do zasedbe avtobusa. Število mest je omejeno!

Pohoda se lahko udeležite le s plačano članarino za leto 2015! Vodnik si pridržuje pravico do odpovedi izleta zaradi nepredvidenih okoliščin ali zavrnitvi udeleženca zaradi neprimerne opreme ali drugih dejavnikov.

Želimo vam prijetno druženje in mnogo lepih užitkov na pohodu!

                                                                                                                                              UO PD Naveza

Plan pohodov

Največkrat prebrano